Ropavet is een innovatief Nederlands bedrijf dat zich bezig houdt met puur natuurlijke producten voor huis- en hobbymatig gehouden dieren.

De meeste huisdieren krijgen op den duur een keer last van maag- en of darmproblemen, een schimmelinfectie of lopen simpelweg een wondje op. Veel van dit soort problemen kunt u al voorkomen door uw huisdier ‘iets’ extra’s te geven naast het algemene voer. Ropavet haalt het beste uit de natuur en maakt alleen natuurproducten met een bewezen wetenschappelijke werking.

Veel van onze producten bevatten essentiele oregano olie omdat bepaalde stoffen in oregano een zeer krachtige antibacteriele werking hebben. Ropavet producten met oregano olie kunnen worden toegepast om bacteriën, schimmels en parasieten de baas te blijven. Verder is aangetoond dat natuurlijke basisstoffen vaak net zo effectief, zo niet beter, werken dan chemische middelen zoals antibiotica.

Ropavet distilleerd essentiele oregano olie van haar eigen oregano-velden, waardoor zij garant staat voor topkwaliteit. Door de juiste planten te telen door speciaal gefokte en uitgekozen zaden is er een constante kwaliteit oregano olie. De teelt bevindt zich in Turkije op de juiste hoogte en lichtintensiteit waar groei en oogst worden bevorderd. Het biedt door de juiste klimaatomstandigheden de beste olie.


• De producten hebben een unieke formule wat is ontstaan na vele jaren onderzoek voordat het werd afgezet aan de markt in 1995. .

• Kwaliteit gegarandeerd

• Alle producten zijn veilig in gebruik en in combinatie met andere producten mogelijk.