Ons verhaal

In 1903 kreeg fruithandelaar Jean Canisius uit Schinnen, Zuid-Limburg, het idee om stroop op grote schaal te fabriceren. Al meer dan 116 jaar staat zijn naam synoniem voor absolute kwaliteit en traditie in stroop.

AL MEER DAN 116 JAAR DÉ KEUZE VAN DE CONSUMENT

Stroop moet lekker zijn en Canisius weet als geen ander hoe lekkere stroop gemaakt moet worden. Voor 1 kilo zuivere appelstroop worden maar liefst ca. 7 kilo appels verwerkt, veelal afkomstig uit eigen streek. Aan Canisius stroop worden geen additieven, kleurstoffen en of kristalsuikers toegevoegd. Onze stropen worden dan ook steeds populairder, o.a. door de hoge voedingswaarde van stroop. Bovendien is Canisius stroop niet alleen lekker op de boterham, pannenkoek of toast maar is het ook een aanwinst in de keuken als smaakmaker in de bereiding van gerechten.

AL MEER DAN 116 JAAR PUUR KWALITEIT

Kwaliteit is synoniem aan Canisius. Traditionele recepten uit grootmoeders tijd zijn gekoppeld aan hoogwaardige en geavanceerde productieprocessen. De geautomatiseerde verwerking garandeert een constante kwaliteit. De eindproducten worden in eigen fabriek afgevuld in diverse soorten verpakkingen en direct rechtstreeks gedistribueerd. Uw garantie dat het eindproduct zo vers mogelijk bij u wordt afgeleverd! Onze strenge kwaliteitscontrole zorgt er voor dat u alleen het beste op tafel krijgt.

AL MEER DAN 116 JAAR INGESPEELD OP DE MARKT

Wij maken stroop waar de consument om vraagt. Ons uitgebreide assortiment – van Rinse Appelstroop tot Peren-/Appelstroop tot biologische stroop en andere varianten met een hoog fruitgehalte – is hiervan het bewijs. Er zijn vele verpakkingsmogelijkheden, van beker tot drinkglas en van portieverpakking tot bulkcontainer. Flexibel inspelen op de vraag van de markt, dat is Canisius op zijn best.


STROOPPRODUCTEN VOOR ELKE SMAAK

Sinds 1903 bereidt Canisius de heerlijkste stroop. Nog steeds volgens een beproefd en ambachtelijk recept.  Puur natuur. Nog altijd even lekker. 

OVER CANISIUS:

in blik, glas of beker. Zonder kleur-, geur-, smaak- of conserveringsstoffen en zonder toegevoegde kristalsuikers. De stropen zijn overigens ook vrij van allergenen. 

Voor 1 kilo zuivere appelstroop verwerkt Canisius ca. 7 kilo appels, veelal afkomstig uit eigen streek! Er gaat dus heel wat fruit in een potje. Dat is steeds weer genieten.  

Smaken verschillen. Met de stroopsoorten van Canisius is dat geen probleem. Iedereen vindt wel een van de Canisius stroopsoorten lekker. Een kwestie van proberen. 

Kijk voor onze producten op ww.canisiusstroop.nl/productenHOFLEVERANCIER: