U kunt stemmen op  Vogelverenigng 't Sieske in de Rabo ClubSupport actie !

Doe mee met Rabo ClubSupport @!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Zij verdienen onze support !

Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. Daarom kunnen ze rekenen op onze Support.

Word ook lid en stem mee!

Als coöperatieve bank hebben we geen aandeelhouders, maar leden. Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. En het leuke is: onze leden beslissen mee! Zo bepalen we samen waar het geld naartoe gaat. Word vandaag nog gratis lid en draag ook bij aan een mooiere wereld.

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?

Leuk als je ook meedoet! Onder ‘Lidmaatschap’ op de website van de Rabobank, lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Hoe kan ik stemmen op Vogelvereniging 't Sieske ?

Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de appGa naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober. Denk bij het stemmen ook eens aan onze CV de Koelekop uit Meers !